+38(044) 223-3908 +38(050) 223-3908 info@martgroup.com.ua

AURA

Для інтер’єрних вивісок матеріали можуть бути абсолютно різними, але обов’язково відмінно підібраними

DOMINOS PIZZA

Уміло виконана підсвічування завжди приверне додаткову увагу

YVES ROCHER

Вивіска – це обличчя фірми. І воно повинно виглядати

СУШИЯ

Дотримання фірмового стилю компанії – це одна з ключових умов при виготовленні інтер’єрної вивіски

Вивіски на основі

– це інтер’єрні вивіски, в яких інформаційні елементи розташовуються на будь-якої твердої і заздалегідь обраної конструкторами основі, або безпосередньо на стіні або арці перед входом в магазин або в спортивний клуб.

· Такі вивіски можуть бути несвітлової або світловими – в залежності від місця знаходження, побажань замовника і рішення дизайнерів.

· В основі таких вивісок можуть бути і пластик, і композит, і різні металеві, або навіть дерев’яні підкладки.

· Такі вивіски можуть представляти із себе красиво вирізані об’ємні світяться букви і логотипи, плоскі панелі або лайтбокси, написи і знаки з металу «під золото або срібло» на однорідної основі в строгому класичному стилі.

Але якими б вони не були, то що роль таких вивісок дуже важлива для іміджевої складової кожної фірми важко заперечувати, так як часто від того, яке враження справляє вивіска на відвідувачів або покупців залежить їхня думка про компанії або магазині.

Сприйняття вивісок

Уявіть собі, чи зайдуть клієнти в новий бутик або вітамінний бар, якщо їх на вході зустріне вивіска, зовсім не відповідає духу і стилю бутика або бару ні за формою, ні за кольоровою гамою, ні навіть за габаритами. Не кажучи вже про рівень виконання вивіски, що використовуються, і мистецьку роботу дизайнерів і конструкторів. А ведь именно дизайнеры зачастую делают из вывески практически произведение искусства, тем самым привлекая к объекту дополнительное внимание и перенося эстетическое восприятие от вывески на предлагаемый товар или услугу.

Жоден ресторан, жодне кафе, жоден клуб в будь-якому місті, а вже тим більше в Києві, не обходяться без виготовлення вивісок на основі, в тому числі і в компанії Март Груп цим конструктивним способом.

Заявка на розрахунок

    Прикрепить фото, документ (jpg, png, doc, docx, rtf, pdf, zip, rar)